Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Στροβολιώτικα

Παράξενη πράγματι λογική. Ένας αστός με γνωστές νεοφιλελεύθερες απόψεις ζητεί από ένα κόμμα της αριστεράς ν’ ακολουθήσει τις δικές του απόψεις. Να ζητεί από ένα αριστερό κόμμα να εφαρμόσει νεοφιλελεύθερες πολιτικές, δηλαδή να γίνει εκφραστής της αστικής τάξης, μα τότε θα καταργείτο ο ρόλος του ως κόμμα των εργαζομένων.
Ζητεί ο Στροβολιώτης να γίνει το ΑΚΕΛ κέντρο- αριστερό κόμμα (δεν ξέρω πως το εννοεί, αφού οι απόψεις του είναι νεοφιλελεύθερες) και τι τον κόφτει πουθα είναι το ΑΚΕΛ αφού ούτε ψηφοφόρος του είναι, ούτε μέλος του, ούτε και τον εκφράζει ιδεολογικά και ταξικά. Δεν θα ήταν καλύτερα αντί να μετακινηθεί ένα κόμμα προς τις απόψεις κάποιου, να μετακινηθεί ο ίδιος προς το κόμμα αυτό αφού τον ενδιαφέρει;
Τις εισηγήσεις σου Στροβολιώτη στο κόμμα που σε εκφράζει μήπως και βρει μια σταθερή γραμμή. Διότι το ΑΚΕΛ έχει ξεκάθαρη πολιτική και για το κυπριακό και για την οικονομία καθώς και για όλα τα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία. Αλλοπρόσαλλη πολιτική έχει ο πρόεδρος του (ΔΗ)ΣΥ. Ο προερχόμενος από το ΑΚΕΛ πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας έχει σταθερή πολιτική για το κυπριακό και οι πράξεις του δεν είναι αντίθετες με τον στόχο του (κάτι που δεν συμβαίνει με πολλούς πολιτικούς, πολιτικάντηδες κόμματα και αποκόμματα), όπως και στα άλλα ζητήματα οι πράξεις του συμβαδίζουν με το προεκλογικό του πρόγραμμα ώστε να το υλοποιούν, άσχετα αν οι οι έχοντες στο νου τους νεοφιλελεύθερα μοντέλα διαφωνούν.

Χαρακτηρίζει ο Στροβολιώτης τους ηγέτες της αριστεράς στην Ελλάδα ως ηλίθιους, δηλαδή γι’ αυτόν όποιος θέλει ένα διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης, όποιος αντιτίθεται στην κυριαρχία του διεθνούς νομισματικού ταμείου και του  τραπεζικού κεφαλαίου, είναι ηλίθιος. Φαίνεται όμως πως έχει κάτι ξεχωριστό να προτείνει ο Στροβολιώτης αφού δεν βρίσκει να συμφωνεί με κανένα από τα πολλά και διαφορετικά κόμματα της Ελλάδας. Τι είναι αυτό λοιπόν; Ας τους το προτείνει μήπως ξελασπώσουν.
Αν στροβολιώτη θέλεις να μετακινηθείς προς τα αριστερά, να σε εφοδιάσουμε με όλα τα αναγκαία έγγραφα ώστε να καταρτιστείς ιδεολογικά και πολιτικά και τότε οι εισηγήσεις σου μπορεί να είναι χρήσιμες. (θα προτιμούσα να τρέχουμε παρά να συζητούμε)

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Anef_Oriwn είπε...

Φίλε Σολιάτη,

Ορθότατος!!! Να ‘σαι καλά!!!
Εγώ του τα είπα κατ’ ιδίαν στο Blog του!!! [link: http://strovoliotis.wordpress.com/2012/05/16/%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%af%ce%b6%cf%89-%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%bb/#comment-9445]

Ανώνυμος είπε...

Σολιάτη, αναπαράγω απάντηση προς τον ΑΝΕΦ από το ιστολόγιο μου.

Ο ΔΗΣΥ είναι ένα φυσιολογικό αστικό κόμμα της κεντροδεξιάς, δε χρειάζεται να γίνει κάτι άλλο, ούτε ισχυρίζεται πως είναι κάτι άλλο.

Το ΑΚΕΛ όμως, ούτε κομμουνιστικό στυλ Παπαρήγα είναι, ούτε σοσιαλδημοκρατικό όπως έχουν όλες οι νούσιμες χώρες. Το ΑΚΕΛ αποτελεί μια πολιτική ανωμαλία, ενώ θα μπορούσε να ήταν εξόχως χρήσιμο και παραγωγικό!

Εσύ ας πούμε δεν εξανίστασαι που ο Νεοκλής θα κάνει μελέτη μαζί με το …ΔΝΤ; Η Παπαρήγα θα έβγαινε έξω από τα ρούχα της πάντως, γιατί όσο ξεροκέφαλη και να είναι έχει μια ιδεολογία την οποία τηρεί και στη θεωρία και στην πράξη.

Γιατί αν δεν το σχολιάζεις δεν είσαι πολιτικά τίμιος κουμουνιστής!

Εγώ χαίρομαι που το κάνει, χαίρομαι που ο Νεοκλής το παίζει με τους κανόνες του συστήματος. Κατανοώ τη δική σου και πλείστων άλλων αδυναμία να σχολιάσουν λόγω κομματικού ή παραταξιακού πατριωτισμού, αλλά εγώ θα χαιρόμουν να μην υπήρχε καν αυτό το θέμα. Να ήταν οι πράξεις του Νεοκλή αποδεκτές και θεμιτές από το σύνολο του κόμματος, και όχι να σιωπούν όλοι επειδή την κίνηση την έκανε ένας ΑΚΕΛικος και όχι ο υπουργός του ΔΗΣΥ!

Υπάρχει και πολλή υποκρισία εδώ, το ΑΚΕΛ δεν μπορεί να έχει μια ιδεολογία στη θεωρία, και άλλη στην πράξη.

Anef_Oriwn είπε...

Τάδε έφη Strovoliotis:
1. «Γιατί αν δεν το σχολιάζεις δεν είσαι πολιτικά τίμιος κουμουνιστής!» --- “Έλα παππού μου να σου δείξω τ’ αμπέλια σου”!!! Ένας «αστός με γνωστές νεοφιλελεύθερες απόψεις», να μας λαλεί πως ΠΡΕΠΕΙ να συμπεριφέρεται ένας κομμουνιστής! Εν τζιαι εν ναν μόνος του ο Αβέρωφ!
2. «Υπάρχει και πολλή υποκρισία εδώ, το ΑΚΕΛ δεν μπορεί να έχει μια ιδεολογία στη θεωρία, και άλλη στην πράξη.» --- Ενώ ας πούμεν ο ΔΗΣΥ μποφεί αν το παίζει και φιλελεύθερο κόμμα και εθνικιστικό. Εν νεν «πολιτική ανωμαλία» τούτο;

Επί της ουσίας «τα έχουμε πει ξανά», αλλά θα προσπαθήσω να επανέλθω!!!

συνδεσμος πρωην ακελικων είπε...

νεοκυπριε σολιατη σε παραπεμπω στον μαρξ τον οποιο λετε οτι εφαρμοζετε. <<για να γινει ο κομμουνισμος εξουσια πρεπει να γινει πρωτη οικονομικη ταξη. και σου δειχνω. επιχειρησεις του ακελ . ομιλος λαικου 2.εμορα 3.αστρα 4. χαραυγη. πασιγνωστοι ακελικοι μεγιστανες .1 μαστρε μιλτης 2. χαριλαος σταυρακης μεγιστανας και αποτυχημενος υπουργος οικονομικων που βυθισε την φτωχολογια στο πενθος και απεφυγε να χτυπησει τους φιλους του μπιζνες μαν. 3.ocean tankers.4 ηρακλης μιχαηλιδης .και χιλιαδες αλλοι.αυτα που σας βαζουν στο μυαλο στις κομματικες κατασκηνωσεις μην τα μεταδιδεις αλλου.τα γνωριζουμε.τα ακουσαμε και εμεις

Σολιάτης είπε...

Φίλε Ανεφ πάσκουν να μας πελλάνουν!

Σολιάτης είπε...

Στροβολιώτη, πες μας αν παραδίνεις μαθήματα κομμουνιστικής ιδεολογίας να έρθουμε να μας διδάξεις. Πρέπει όμως πρώτα να μάθεις να γράφεις τη λέξη κομμουνιστής (γράφεις κουμουνιστής).
Δηλαδή ένα κόμμα αστικό της κεντροδεξιάς μπορεί να λέει π.χ. (πριν μερικά χρόνια) ότι δεν υπάρχουν ιδεολογίες ο (ΔΗ)ΣΥ είναι ευρωπαϊκό κόμμα και δεν ανήκει ούτε δεξιά ούτε αριστερά (λες και καταργήθηκαν οι τάξεις ζούμε σε αταξική κοινωνία).
Δεν είναι τίποτα αφύσικο αν στον συναγερμό ο ένας μιλά για (δ.δ.ο.), ο άλλος είναι ενάντια σε λύση δ.δ.ο. ο άλλος μιλά για χαλαρή ομοσπονδία και όλοι μαζί θέλουν ελληνικό κράτος και μιλούμε για το πρώτο θέμα της Κύπρου.
Είναι φυσικό για ένα κόμμα αστικό που δεν χρειάζεται κατ’ εσένα να αλλάξει τίποτε, ο ένας να μιλά για κοινωνικό νεοφιλελευθερισμό, ο άλλος να εκφράζει ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις και ο άλλος να εκφράζει (σοσιαλδημοκρατικές) ας το πούμε απόψεις. Να μην αναφερθώ για το ότι θέλουν να το παίζουν ευρωπαίοι αλλά αμαν τύχει φορούν τη φουστανέλα. Μήπως είναι φυσικό για ένα κόμμα αστικό της κεντροδεξιάς όπως το χαρακτηρίζεις να τιμά πραξικοπηματίες Και να επιδιώκει να εξαγνίσει το πραξικόπημα;
Σε πιο έγγραφο του ΑΚΕΛ είδες ότι σ’ αυτό το στάδιο σε συνθήκες κατοχής τη στιγμή που ο πρώτος στόχος είναι η απελευθέρωση της Κύπρου από τα στρατεύματα κατοχής, ότι το ΑΚΕΛ επιδιώκει να κάνει σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας. Είμαστε σ’ ένα καπιταλιστικό σύστημα και προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο για την κυπριακή κοινωνία. Σ’ αυτή την προσπάθεια θα κάνουμε και συμβιβασμούς και υποχωρήσεις διότι λαμβάνουμε υπ’ όψη μας τις τοπικές και διεθνείς συνθήκες. Οι συνθήκες της Κύπρου και της Ελλάδας δεν είναι οι ίδιες και θα ήταν μεγάλο λάθος να μη λαμβάνονται υπ’ όψη οι συνθήκες τοπικές, διεθνής, γεωγραφικά συμφέροντα κ.λπ.
Δεν το ήξερα ότι υπάρχουν νούσιμες χώρες, πάντως συμφωνώ με κάποιον που έγραψεν κάπου, ότι είμαστε πελλόκοσμος σε πελλότοπον.
Αλλά αν μπορείς εξήγα μου πως γίνεται να έχεις νεοφιλελεύθερες απόψεις και να θέλεις σοσιαλδημοκρατία, όχι πως έχουν μεγάλες διαφορές αλλά δεν είναι το ίδιο, ή εν τζαι τούτον φυσιολογικόν;

Anef_Οriwn είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Σολιάτη, η ιδεολογία σας δεν είναι τίποτα πολύπλοκο, άρα αλλού αυτά περί μαθημάτων.
Και επίσης αλλού την καραμέλα του ΔΗΣΥ.
Έχω κοινά και φίλους στο κόμμα αυτό, ( όπως και στο ΑΚΕΛ), αλλά δεν πρόκειται να κάτσω εγώ να υπερασπιστώ ένα κόμμα στο οποίο δεν ανήκω. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι όμως πως ο ΔΗΣΥ όπως και οποιαδήποτε ανάλογα κόμματα αλλού είναι λίγο πολύ δεδομένα και ορισμένα, ενώ το ΑΚΕΛ όχι, ε, δεν μπορώ να βοηθήσω!
Είναι ενδιαφέρον όμως πως δεν τολμάς να απαντήσεις ούτε σε ένα από τα ερωτήματα και τα σημεία που θέτω για το ΑΚΕΛ. Αυτό αποδεικνύει ξανά την υποκρισία και το αλλοπρόσαλλο του χώρου στον οποίο ανήκεις.
Γράφω ένα άρθρο όπου αναφέρομαι θετικά στο ΑΚΕΛ σε σύγκριση με τους πελλούς στην Ελλάδα, και εισηγούμαι πως θα μπορούσε να γίνει ακόμα πιο θετική η παρουσία του, και εσείς ανακαλύπτετε θεούς και δαιμόνους, και ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από το θέμα μας!
Αποδεχτείτε τουλάχιστον πως έχω δίκαιο όταν ονομάζω το ΑΚΕΛ πιο νούσιμο κόμμα σε σχέση με ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ!

Ναι εγώ νοιώθω πως θα μπορούσα να ήμουν στο ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, ή σε ανάλογα ευρωπαϊκά κόμματα. Η ΕΔΕΚ είναι μέρος της ακροδεξιάς, ενώ το ΑΚΕΛ είναι παγιδευμένο στις φοβίες και την ατολμία του, άρα εδώ δεν έχουμε ανάλογο χώρο. Γι’ αυτό βρίσκω αρκετά πράγματα να ταυτιστώ με όσα έχει ο ΔΗΣΥ που μοιάζουν με κεντροδεξιά – σε αυτό έχεις δίκιο.
Ανεφ, αν εννοείς πως δεν αξίζει να ασχολείσαι με τον κομμουνισμό, έχεις δίκιο. Κανείς δεν ασχολείται πλέον στα σοβαρά με μια ιδεολογία που κατέρρευσε.

Πάντως ειλικρινά το μέγεθος της αντίδρασης σας, και ειδικά *σου*, που είσαι πολύ βαθιά ενημερωμένος για το θέμα, δείχνει ένα πανικό και δείχνει ακόμα πως κάτι δεν πάει καλά. Και αυτό, εσείς, και ιδιαίτερα *εσύ* φίλε μου το ξέρεις.
Γι’ αυτό και αντιδράς με τόση ένταση, και βρίσκεις καταφύγιο να κρυφτείς στην απαξίωση.

Σολιάτης είπε...

Φίλε Ανεφ, πριν μια δεκαετία περίπου συζητόντας κατάλαβα πως η συζήτηση με τον Στροβολιώτη δεν οδηγεί πουθενα, όμως δεν γίνεται να γράφει κάποιος παριστάνοντας τον ειδικό απόψεις , να δημιουργεί εντυπώσεις και να μένουν ασχολίαστες.

Σολιάτης είπε...

Στροβολιώτη σου απάντησα αν εσύ δεν διαβάζεις, ή δεν καταλάβεις ή θέλεις να σου απαντούμε όπως θέλεις, ή δεν βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεί αυτά που γράφουμε δεν φταίω.
Πότε ασχολήθηκες με την ιδεολογία μας ή με οποιανδήποτε ιδεολογία για να κρίνεις πως η Μαρξιστική-Λενινιστική ιδεολογία είναι τόσο απλή; Δεν μπορείς να κρίνεις, να σχολιάζεις, και να τοποθετείσαι σε θέματα που δεν γνωρίζεις. Φρόντισε πρώτα να γνωρίσεις και μετά κρίνεις.
Γράφεις για ατολμία του ΑΚΕΛ, μηδενίζοντας προφανώς όσα η κυβέρνηση της αριστεράς τόλμησε να αγγίξει που καμιά κυβέρνηση εδώ και δεκαετίες δεν τόλμησε να αγγίσει. Π.χ. συνταξιοδοτικό στον δημόσιο τομέα, ταμείο κοινωνικών ασφαλίσεων, φοροδιαφυγή, (υπάρχουν προτάσεις της κυβέρνησης στην επιτροπή οικονομικών, της οποίας ο πρόεδρος παίζει πελλόν), δημόσιες συγκοινωνίες, στεγαστική πολιτική, σχέδιο τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπαιδευτική μεταρρύθμιση κ.λπ, (αυτά που μου ήρθαν τώρα πρόχειρα).
Με τη δική σου λογική, όταν θα πάω στην Αίγυπτο π.χ. που δεν έχει κόμμα της αριστεράς θα πρέπει να υποστηρίζω το κόμμα των αδελφών μουσουλμάνων.

Ανώνυμος είπε...

Σολιάτη, εδώ Νικητάρι!
Θυμάσαι όταν ήσουνα μικρό παιδί και σε βάζαμε με το ζόρι να φιλήσεις την φωτογραφία του Γρίβα?
Θυμάσαι που σου κατεβάσαμε και το παντελόνι?
Τυχερούλη!!!!

Anef_Oriwn είπε...

Strovoliotis,

Με απογοητεύεις! Και λυπάμαι που στο λέω έτσι ξικούτσουλλα, αλλά είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! Σε νόμιζα πιο έξυπνο και γενικώς πιο υποψιασμένο και καχύποπτο. Να ψάχνεις τα πράματα και να μην λειτουργείς παρορμητικά ή/και με προκατάληψη! Επίσης, [και παρά τις έντονα διαφορετικές προσεγγίσεις μας σε πολλά ζητήματα που συχνά προκαλούσαν και αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και συζητήσεις μας] πίστευα ότι θα είχες αντιληφτεί [από τον μέχρι τώρα blogger-ικό βίο και πολιτεία μου] τι πλάσμα είμαι και πως λειτουργώ! Λόγου χάριν, όταν έχω κάτι να πω για κάποιο, [ας πούμε για ΣΕΝΑ] λαλώ του το κατάμουτρα! Κι έχω (δια)πράξει αυτό το αμάρτημα [δηλ. να την πω σε κάποιο!] μιλώντας ΚΑΙ μαζί σου!
Το συγκεκραμένο λοιπόν σχόλιο [ημερ. 16 Μαΐου 2012 10:43 μ.μ. - link: http://soliatis.blogspot.com/2012/05/blog-post_16.html?showComment=1337197408530#c442578585738438912] που παραθέτεις ως δικό μου [από το Blog του Σολιάτη] και το σχολιάζεις ένθεν κακείθεν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ [όσο κι αν εκπλήσσεσαι], αλλά του γνωστού φασίστα προβοκάτορα που καπηλεύεται το nickname παρουσιαζόμενος κατά καιρούς περά-δώθε ως Anef_Oriwn!!! Μ’ ένα απλό πάτημα πάνω στο συγκεκριμένο nickname [αν φυσικά είχες μεσα σου το σκουλούτζιην να διερευνάς πράγματα, να μην τα αποδέχεσαι σαν έτοιμη μασημένη τροφή και να μην σε διακρίνει και η προκατάληψη - “πας ΑΚΕΛικός βάρβαρος”!!!] θα διαπίστωνες [από το profile του] ότι ο εν λόγω Anef_Oriwn είναι Μαϊ-μούννας, δηλ. Φασίστας, Ψεύτης και Προβοκάτορας!!! [Στο «Oriwn» το «O» το γράφει με το ελληνικό γράμμα, αντί με το αγγλικό που το είχα πρωτογράψει και καταχωρήσει εγώ, ή με 0 - μηδέν!]… Αυτή τη διαπίστωση [για του λόγου μου το αληθές] μπορείς να την κάμεις και τώρα, αν και ετεροχρονισμένα! ΕΣΥ όμως, διακατεχόμενος από τις εμμονές, τα κολλήματα και τις προκαταλήψεις σου [για ότι έχει σχέση με την Αριστερά και το ΑΚΕΛ και φυσικά και τους οπαδούς του χώρου αυτού] βιάστηκες να βγάλεις συμπεράσματα και να προβείς μάλιστα και σε απαξιωτικές τοποθετήσεις!!!

Ειλικρινά με λυπεί η στάση και συμπεριφορά σου καθότι είσαι παλιά καραβάνα στο διαδίκτυο και νόμιζα ότι θα μπορούσες να διακρίνεις τις προβοκάτσιες!!! Αλλά φευ!!! Δεν κατάφερες να λειτουργήσεις «νούσιμα»!!!
[Στην ίδια περίπου παγίδα έπεσε και ο Blogοδεσπότης Σολιάτης, αλλά από την αντίθετη πλευρά… «Τούτος» όμως ΔΕΝ έχει τις δικιές ΣΟΥ εμπειρίες]!

Τέλος θα παρακαλούσα τον Blogοδεσπότη να μην διαγράψει το συγκεκριμένο σχόλιο του ψεύτικου Anef_Oriwn, καθώς τούτο αποκαλύπτει τον προβοκατόρικο ρόλο που παίζουν διάφοροι διαδικτυακοί φασίστες και πως μπορούν να παρασύρουν σε χοντρές γκάφες και «νούσιμους» [μυαλωμένους] φιλελεύθερους αστούς! Ακόμα τους/σας τρομάζει, ως φαίνεται, «το φάντασμα του κομμουνισμού που πλανιέται πάνω από την Ευρώπη», είκοσι και βαλε χρόνια μετά την κατάρρευση του «υπαρκτού σοσιαλισμού». Μάλλον η «αρχαιολαγνεία» σας δεν έχει όρια!!! Με τον καπιταλισμό όμως που είναι συνεχώς υπό κατάρρευση και επιβιώνει ανατροφοδοτούμενος με το αίμα και τόση κόπους των εργαζόμενων [τώρα καλείται ο απλός πολίτης να σώσει και τη Λαϊκή!!!] δεν λέτε τίποτα, προφανώς γιατί ΔΕΝ ΣΑΣ συμφέρει!!!

Υγειένετε!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι ο Σολιάτης εν πολλά φτανός?

Anef_Oriwn είπε...

Ανώνυμε [17 Μαΐου 2012 4:18 μ.μ.],

Άμε μαυροΰρεφκε!!!

**********************
Ο εξυπνόβλακας φασίστας γκεμπελίσκος που έκαμε παρέμβαση πιο πάνω [με ημερ. 16 Μαΐου 2012 10:43 μ.μ.] και άφησε σχόλιο χρησιμοποιώντας προβοκατόρικα το δικό μου nickname έσπευσε, μετά που αποκαλύφτηκε ο αισχρός του ρόλος να διαγράψει το σχόλιο του και να κάμει αλλαγές και στο profile του! [Στο προβοκατόρικο σχόλιο του, όπου προσπαθούσε να υποδυθεί ΕΜΕΝΑ, έγραφε «Φίλε Σολιάτη, δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του», δηλ. με τον Strovolioti]... Όμως το έξυπνο πουλλίν που την μούττην πιάννεται! Τζι’ ο τύπος έχει αποκαλυφτεί! Γιατί ναι μεν διάγραψε το περιεχόμενο του σχόλιου του, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα [ως σχολιογραφος] να διαγράψει και το nickname του!!! Αν λοιπόν, πατήσετε πάνω στο συγκεκριμένο nickname [του Μαϊμού-να Anef_Οriwn] θα πάτε σε μια σελίδα όπου λέει «Δε Διατίθεται Προφίλ», ενώ προηγουμένως περιείχε διάφορες ασυναρτησίες και χυδαιότητες. Αν όμως πατήσετε πάνω στο nickname του πραγματικού Anef_Oriwn, δηλ. της Αφεντομουτσουνάρας μου [σχόλιο με ημερ. 16 Μαΐου 2012 3:55 μ.μ.] θα πάτε στο profile μου όπου περιέχονται διάφορες πληροφορίες για την πάρτη μου [link: http://www.blogger.com/profile/14963150524142053209]!
Α, ρε καρμίρη Μαϊ-μούννα!!! Πάντως ο Strovoliotis εκατάλαβε και παραδέχτηκε το λάθος του [link: http://strovoliotis.wordpress.com/2012/05/16/%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%af%ce%b6%cf%89-%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%bb/#comment-9475]! Γι’ αυτό άνθρακες ο θησαυρός ΣΟΥ, φασιστάκι!

Ανώνυμος είπε...

Κορόιδο φαρσόκκελη χοντρομπαλά Άνεφ Ορίων,
κι εσύ πιάστηκες κορόιδο κι ας είπες του Στρο ότι είσαι καχύποπτος. Εξάλλου η γραφίδα μου ποτέ δε μοιάζει με αυτού που μιμούμαι.
Από όσους συναναστρεφόσουν η συναναστρέφεσαι, μόνο ο Μιχάλης Μιχαήλ δεν έπεσε στην παγίδα μου.

Arxiepiskopos είπε...

Σολιάτη , σε ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις ακόμη μια φορά για τα όσα σου καταλογίζω σε ότι αφορά την ατέρμονη επιτηδευμένη βλακεία που σε ταλανίζει παιδιόθεν.
Να σου το πω έτσι απλά για να καταλάβεις. Τόσον εγώ όσον και η σύζυγος μου είμαστε μέλη του ΑΚΕΛ. Τα παιδιά μου είναι μέλη της ΕΔΟΝ. Ψήφο όμως στο ΑΚΕΛ από εμάς «γιοκ».
Από νεαρός έδινα πληροφορίες σε κομματικά στελέχη άλλου κόμματος, με το αζημίωτο φυσικά.
Και για να σε προλάβω, δεν είμαι καθόλου ρουφιάνος. Κατάσκοπος είμαι.
Και τέλος σε προκαλώ να μου αποδείξεις πότε το ακελ παραδέχτηκε τα λάθη του. ακόμη και τις λιγοστές φορές που το έπραξε, ήρθε μετά και το αναίρεσε.
Φτανούλη, είσαι κι ολίγον τι αργόστροφος και αγράμματος!!!

Σολιάτης είπε...

Εγελάσαμεν τζαι σήμερα με τον δήθεν (αρχιεπίσκοπον).
Αν οίδιος θεωρεί σοβαρά αυτά που γράφει τι να πω!

Arxiepiskopos είπε...

@ ΣΟΛΙΑΤΗ
Γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον ή.
Τι να σου κάνει όμως η τεχνητή νοημοσύνη όταν η φυσική βλακεία είναι ανίκητη.

Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...

Σολιάτη ο Αντώνης Νικολάου αφυπηρέτησε?