Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

γελιοποιούνται!


Στροβολιώτη, Αβέρωφ, και άλλοι πάσχοντες από αντιΑΚΕΛισμό, διαβάστε σήμερα στην εφημερίδα Αλήθεια τι γράφει για τον Μάριο Χατζηγιαννάκη! Ποιος τον πρότεινε; Ο Νικόλας Παπαδόπουλος;
Αν δεν σας πειράζει ζητείστε και καμιά συγνώμη!


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε γελοίε, για θυμήσου το μέιλ της Ανθής!
Για πες μας πόσους διόρισε ο γελοίος και ανεκδιήγητος Χριστόφιας και δεν έπεσε ο διορισμός τους από το ανώτατο?
ΕΠΑ ολέ!!!

Καρπασίτης είπε...

Άντρο το λένε αυτόν που έπεισε το Σιαρλή να διορίσει το ΧΓιάννη. Και είναι και Σολιάτης ο μπαγάσας!!!

Ανώνυμος είπε...

ακελιστη εσεις δεν λετε οτι οι τραπεζες ειναι το κεντρο του καπιταλισμου?εφοσον σεις τωρα αλλαξατε ιδεολογια και τις στηριζετε για δευτερη φορα με τα λεφτα του φτωχου του οποιου λετε οτι δεν εχετε λεφτα για λλοου του τοτε τι διαμαρτυρεσαι?παρε την γνωμη να δεις τι λεει!λεει οτι ανεκαθεν το ακελ αγαπουσε τις τραπεζες!

Aceras Anthropophorum είπε...

Όρεεεε. Ετσιππώσαν τα φασιστούθκια πάνω σας σαν τες σφήτζιες που εξηπουλιάσαν μονομερού. Πιάννει η Χρυσή Αυγή 7% τζιαι ηλεκτρίζουνται οι φασίστες στην Κύπρο. Τωρά θα τους δείτε έναν-έναν όσους ήταν στο προεδρικό πέρσυ να παίζουν τους ακομμάτιστους. Τζιαι αν δεν καταφέρει να τους συνάξει ο Αναστασιάδης όπως εκατάφερνεν μέχρι σήμμερα, θα έχετε τζιαι σεις 7%.

Aceras Anthropophorum είπε...

Ήμουν ποτζιεί στου Μιχάλη τζιαι είδα την κίνησην τζιαι για αυτόν έγραψα που τους είδα τζιαι δαμαί.

Σολιάτης είπε...

Φίλε Aceras Anthropophorum, καλώς ήλθες στα ταράφκια μου. Με την ευκαιρία να σου πω ότι οι αναρτήσεις σου είναι ενδιαφέρουσες και μου αρέσουν.
Με το σχόλιο σου για τους φασίστες συμφωνώ. Ο Αναστασιάδης δεν μπορεί να τους μαζέψει αλλά ούτε θέλει να τους μαζέψει διότι είναι συνοδοιπόροι και όσο πλησιάζουν οι εκλογές νομίζω θα δεις τον πραγματικό Αναστασιάδη.
Αυτοί οι αγαναχτησμένοι μόνο με τον Χριστόφια αγαναχτούν. Με τις τράπεζες που τα έκαναν shιόνι τζαι γαστρίν εν αγαναχτούν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κουρκουτάες ξιπετσισμένοι τζιαι φτείρες κοττημένες, ε μαζί σας που αγανακτούμε τωρά τζιαί όι με τον τέως!