Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Εκπρόσωπε τύπου του συναγερμού ΠΡ. ΠΡρρρρ....

Εκπρόσωπε τύπου του συναγερμού ΠΡ. Προδρόμου, μας είπες πως το κυβερνόν σου κόμμα και η κυβέρνηση θέλει την μονόπλευρη συνεργασία με τις ΗΠΑ διότι είναι η χώρα της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας.
Δηλαδή η οργάνωση πραξικοπημάτων σε άλλες χώρες, επεμβάσεις οικονομικοί αποκλεισμοί, βομβαρδισμοί, στρατιωτικές επιχειρήσεις με χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες, πρόσφυγες, ακόμα και στις ίδιες τις ΗΠΑ όποιος θεωρηθεί ότι είναι ενάντια στις αποφάσεις της εξουσίας είτε θα φυλακιστεί είτε θα βρεθεί σκοτωμένος, θεωρούνται από εσένα δημοκρατία και ελευθερία.
Εκτρέφουν την τρομοκρατία και μετά την πολεμούν για να πετύχουν τα σχέδια τους και αυτό για εσένα είναι δημοκρατία και ελευθερία.
Οι επεμβάσεις στο ΙΡΑΚ, την Λιβύη, την Αίγυπτο, την Συρία, θεωρείς ότι έφεραν την ειρήνη την δημοκρατία και την ελευθερία; Σίγουρα θεωρείς πως η οργάνωση του πραξικοπήματος στην Κύπρο ήταν προς όφελος της δημοκρατίας και της ελευθερίας και η τουρκική εισβολή ένα βήμα για την διπλή ένωση που θα εκπλήρωνε τα εθνικιστικά σου όνειρα.
Ο κάθε βλάκας νομίζεις πως είναι έξυπνος και οι άλλοι βλάκες.

2 σχόλια:

Σολιάτης είπε...

Διόρθωση: Ο κάθε βλάκας νομίζει ότι είναι έξυπνος και οι άλλοι βλάκες.

Aceras Anthropophorum είπε...

Έχει έναν ωραίον άθρον η δεύτερη ανάγνωση γιατί θα τους την κάτσει η Αμερική στην ύστερην όπως τους την έκατσεν το 74. Εν τόσον απλόν. Ποττέ η αυτοκρατορία θα ιεραρχίσει την φτείραν πάνω που την ποντίκαν που χρησημοποιεί για πολλές βρωμοδουλειές, όσον η φτείρα τζιαι να της είναι πιστή.