Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ποιοί είναι ιδεοληπτικοί και δογματικοί;

Κύριοι της συναγερμικής ηγεσίας και συνοδοιπόροι αυτών, που προσπαθείτε να πείσετε τους εαυτούς σας και το ποίμνιο σας, ότι ο πρόεδρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ με τις ιδεοληψίες του είναι απομονωμένος, μόνο κομμουνιστές ηγέτες τον αναγνωρίζουν, μόνο με χώρες περιθωριακές έχει επαφές, και διάφορα άλλα εντυπωσιακά δήθεν (ανίκανος να κυβερνήσει, κ.α.), Δέχτηκε στην Κύπρο τον πρόεδρο του Ισραήλ (συντηρητικό), δεν θυμούμαι να έχει έρθει άλλη φορά ηγέτης του Ισραήλ, υπόγραψε μαζί του πολύ σημαντικές συμφωνίες σε διάφορα θέματα.
Αναβαθμίστηκαν και επεκτάθηκαν οι σχέσεις με τη γειτονική χώρα, χωρίς βέβαια να πλήττονται ή παραγνωρίζονται οι σχέσεις με τους παλαιστίνιους και τις αραβικές χώρες. Κάτι που έγινε δεχτό και κατανοητό από τους ισραηλινούς. (Μήπως το Ισραήλ είναι κομμουνιστική χώρα;)
Μια συνάντηση που ανοίγει προοπτικές και συμβάλει στην ειρήνη της περιοχής.
Τελικά κύριοι ποιος διακατέχεται από ιδεοληψίες και δογματισμό;
Για να γίνεστε πιστευτοί τουλάχιστον κάνετε κριτική και αντιπολίτευση πάνω σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε φανταστικά! Καλό ύπνο.

Ο σύντροφος Νίκος Κατσουρίδης στη βουλή το απόγευμα έθεσε τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως είναι.
Ο δε Μιτσόπουλος απάγγειλε το ποίημα τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με τούτα που κάμνει όμως ο Χριστόφιας, χάννει τους αριστερούς τζαι τους κομμουνιστές. Μέρκελ, Μπράουν, Σαρκοζί, Ισραηλίτες, ριάλλια στες τράπεζες, αντιλαϊκά μέτρα τζαι πολλά άλλα...

Να πάει έσσω του, εκατάστρεψεν την αριστεράν. Εν μπορώ να τον υπερασπίζουμαι για τούτα. Θέλω να υπερασπίζουμαι το κόμμα μου τζαι όι τες αππομάρες του Χριστόφκια.