Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Δεν έχει τίτλο

Γράφτηκε Τρίτη 27 Νοέμβρη 22:30
Από χτες το βράδυ το MEGA πανηγυρίζει ότι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που έκανε (πανεπιστήμιο Λευκωσίας) για λογαριασμό του καναλιού αυτού ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών.
Σε μια δημοσκόπηση που οι μισοί σχεδόν είπαν πως δεν αποφάσισαν ή ότι πιθανόν να αλλάξουν γνώμη.
Ένα μεγάλο ποσοστό θεωρεί τον Νίκο Αναστασιάδη ως διεκδικητικό. Μήπως άλλαξε η σημασία της λέξης; Από πότε ένας που δέχεται άκριτα και αβασάνιστα ότι έρχεται από την Ε.Ε. είναι διεκδικητικός; Από πότε ένας που πιέζει να υπογράψουμε μνημόνιο χωρίς να ξέρει όπως έλεγε τους όρους καλά-καλά, και όχι μόνο, αυτός και το κόμμα του ήθελε από χρόνια να μας επιβάλει αυτά που η τρόικα ήρθε να εφαρμόσει είναι διεκδικητικός; Από πότε ένας που δέχεται όλα τα Νατοϊκά-διχοτομικά σχέδια για λύση του κυπριακού είναι διεκδικητικός; Μήπως θεωρείται διεκδικητικός όποιος φωνάζει στις συγκεντρώσεις, τα ράδια και τις τηλεοράσεις;
Απόψε ο τηλεπαρουσιαστής του MEGA αφού μας είπε μερικές φορές ότι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του καναλιού που εργάζεται σίγουρος πρόεδρος είναι ο Νίκος Αναστασιάδης, μας είπε να ξεχάσουμε ότι έγινε και να δούμε μπροστά (μιλούσε για το πώς φτάσαμε ως εδώ). Τώρα που βγαίνουν στην επιφάνεια ποιοι ευθύνονται και τι ρόλο έπαιξαν και ποιες οι διασυνδέσεις τραπεζών, δικηγόρων, δικηγόρων πολιτικών, κάποιων πολιτικών, κάποιων ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης). Αφού έσπειραν τον σπόρο του μίσους κατά του Δημήτρη Χριστόφια, της κυβέρνησης, του ΑΚΕΛ  και της πλήρους εύθηνης σ’ αυτούς, τώρα που ο σπόρος φύτρωσε και έγινε δέντρο και άπλωσε, να τα ξεχάσουμε όλα λέει και να δούμε μπροστά, μήπως μάθει ο κόσμος κάτι από αυτά που έρχονται στην επιφάνεια και αλλάξει γνώμη.
Βέβαια έχουν και μιαν άλλη αγωνία να περάσουν στον κόσμο ότι ο Σταύρος Μαλάς δεν περνά στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, άρα από την πρώτη Κυριακή υποβάλλουν να εγκαταλειφτεί η υποψηφιότητα αυτή.
Αυτά τα κόλπα δεν θα περάσουν, ο υποψήφιος της αριστεράς ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΛΑΣ με την υποστήριξη αυτών που νοιάζονται το καλώς νοούμενο συμφέρον του λαού και του τόπου θα περάσει στον δεύτερο γύρο και θα διεκδικήσει και είναι εφικτό να κερδίσει την προεδρία της δημοκρατίας.
Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να εγκαταλείψουμε την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και να μείνουμε έρμαιο στα νύχια της πλουτοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: