Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Δεν είναι επιλογή για αριστερούς!

Αυτοί που θεωρούν ότι ανήκουν στην αριστερά και σκοπεύουν να ψηφίσουν Λιλλήκα επειδή πίστεψαν το σύνθημα του επιτελείου του Λιλλήκα ότι έτσι θα φράξουν τον δρόμο στον υποψήφιο της πλουτοκρατίας, των νεοφιλελεύθερων της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ, Νίκο Χρύσανθου Αναστασιάδη, ας προβληματιστούν με ποιες θέσεις του Λιλλήκα συμφωνούν ως αριστεροί που θεωρούν πως είναι. Μήπως συμφωνούν με τις εθνικιστικές του τοποθετήσεις στο κυπριακό; Μήπως συμφωνούν στην ένταξη της Κύπρου στον συνεταιρισμό για την (ειρήνη;), που είναι και θέση του συναγερμικού υποψήφιου; Μήπως συμφωνούν στις θέσεις του για τους ημικρατικούς οργανισμούς που είναι παρόμοιες με του συναγερμού; Μήπως επικροτούν τη στάση του Λιλλήκα που πούλησε το κόμμα και τον κόσμο της αριστεράς που τον στήριξε και τον ανέδειξε 2 φορές βουλευτή και τον πρότεινε για υπουργό; Μήπως επικροτούν τις αλλαγές των θέσεων του ανάλογα με τις προσωπικές του επιδιώξεις;
Και τους ακροδεξιούς που πλαισιώνουν το εκλογικό του επιτελείο τι θα τους κάνει αν εκλεγεί πρόεδρος; Δεν θα τους αξιοποίηση στην κυβέρνηση του; Και τότε ποια θα είναι η στάση τους απέναντι στην αριστερά; Ή θα αλλάξουν ιδεολογία;
Όσοι θεωρούν τον εαυτό τους αριστερό και σκέφτονται ή και μας προτρέπουν να ψηφίσουμε Λιλλήκα, ας καταλάβουν πως αν συνταχτούν με το κόμμα των εργαζομένων, το κόμμα της αριστεράς και παλέψουν για να εκλεγεί ο υποψήφιος που στηρίζει το ΑΚΕΛ τότε δεν θα εκλεγεί ο Αναστασιάδης.
Ο Σταύρος Μαλάς Στηρίζεται από το ΑΚΕΛ διότι αυτό αποφασίστηκε μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες σε τοπικές συγκεντρώσεις μελών και φίλων του κόμματος και με μεγάλη πλειοψηφία. Δεν μπορεί αυτοί που δεν θέλουν ή δεν σέβονται τις δημοκρατικά  ληφθείσες αποφάσεις να μας καλούν να τους ακολουθήσουμε αντί αυτοί να ακολουθήσουν και να συνταχθούν με το κόμμα της αριστεράς και τον υποψήφιο που στηρίζει. Γιατί αν το κόμμα της αριστεράς ηττηθεί κάτι που επιδιώκουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι μαζί με αυτούς και ο Λιλλήκας (ο Λιλλήκας χεσμένα έχει τα κόμματα) τότε οι συνέπειες θα είναι σε όλους τους εργαζόμενους, αφού δεν θα υπάρχει σοβαρή αντίσταση στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της πλουτοκρατίας και των κομμάτων πολιτικών της εκπροσώπων. Γι’ αυτό βέβαια και η πολεμική κατά τουΑΚΕΛ.
Ο Γιώργος Λιλλήκας είναι ένας φιλόδοξος  ο οποίος για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του δεν διστάζει ν’ αλλάξει θέσεις και απόψεις, πολιτικούς χώρους, να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο θεμιτό ή αθέμιτο. Τώρα είναι υποψήφιος της ΕΔΕΚ παρ’ όλο του πριν το 2008 έλεγε πως δεν έχει καμιά σχέση με αυτό τον χώρο και δεν πρόκειται να συνεργαστεί μαζί του, βέβαια τότε το έπαιζε ηγέτης της αριστεράς.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχει επιλογή, Τον ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΛΑ.

10 σχόλια:

Κλόκκος είπε...

Σύντροφε, ο Λιλλήκας σχολάζει στις 0815μμ 17/2/13. Τελειώνει η βάρδια του.

Ανώνυμος είπε...

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν το Μαλά να εκλέγεται πρόεδρος της ΚΔ από την 1η Κυριακή με ποσοστό 96.8%.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σολιάτη αυτό που κάνεις, δηλαδή να αφαιρείς τα σχόλια μου, είναι άκρως φασιστικό.
Και σε παρακαλώ μην σερφάρεις στο διαδίκτυο εν ώρα εργασίας. Δεν είναι σωστό για κάποιο κομμουνιστή να τεμπελιάζει και να μην εργάζεται εις βάρος των άλλων. Ειδικά αυτών που των πληρώνουν!!!

Σολιάτης είπε...

σε λίγο θα είμαι σε μια καλή ψαροταβέρνα στη Λάρνακα! ελπίζω η θάλασσα να είναι καλή!

Ανώνυμος είπε...

α μάλιστα! εν να είναι και ο Χαπίπης μαζί σου?

arxiepiskopos είπε...

από τις 08:30 στις 17/02/13 ο Νίκαρος θα είναι πρόεδρος της ΚΔ και οι κομμουνιστές θα κάτσουν πάνω ως συνήθως!!!!
τα κομμούνια θα ξαναδούν προεδρία άμα δουν τα φκιά τους χωρίς καθρέφτη.
μουά χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

και Σολιάτη άμα ξαναδιαγράψεις σχόλιο μου θα γίνω χειρότερος φασίστας από σένα.
σε αγαπώ, σε εκτιμώ αλλά δε θα έχω άλλη επιλογή. οφθαλμός αντί οφθαλμού!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστά.Ο Λιλλήκας δεν είναι επιλογή για τους αριστερούς.Η μόνη επιλογή για τους αριστερούς είναι το λευκό!

Ανώνυμος είπε...

λευκό-άκυρο-Μαλας=ψήφος στον Αναστασιάδη και την εοκα β΄

arxiepiskopos είπε...

φίλε Σολιάτη να σου φέρω λίγη κουρτουνιά να έχεις για τη νύχτα των εκλογών?
είμαι σίγουρος ότι θα τη χρειαστείς!

arxiepiskopos είπε...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

παιδιά, το μεγάλο πάρτι θα γίνει το βράδυ της 1/3/13 στους κήπους του προεδρικού για τη μεγαλειώδη νίκη του Νίκαρου και για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στον ταλαίπωρο τόπο μας.
ΚΑΤΩ η ΧΟΥΝΤΑ
ΖΗΤΩ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΖΗΤΩ ο ΝΙΚΑΡΟΣ
ΖΗΤΩ κι ΕΓΩ !!!