Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Καλή Χρονιά

Η φύση φτιάχνει σκηνικό! Κρύο, βροχές, χιόνι στα ορεινά.
Αυτό το χρονικό σημείο το οποίο οι άνθρωποι καθόρισαν για να μπορούν να έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς (αν και δεν είναι για όλους το ίδιο)ώστε να μπορούν να συνεννοούνται (στην αναφορά της χρονικής στιγμής) και να μετρούν τον χρόνο καθένας από εμάς θέλει να πιστεύει πως είναι το τέρμα μιας διαδρομής και το ξεκίνημα μιας νέας πορείας. Θέλουμε εδώ να τερματιστούν όσα μας ταλεπόρισαν , μας βασάνισαν και μας έκαναν τη ζωή δύσκολη. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ο νέος κύκλος που ξεκινά, να περάσει πιο ευχάριστα, με χαρά, επιτυχίες προσωπικές και επαγγελματικές και πάνω απ’ όλα υγεία.
Οι ευχές είναι καλές και καλοδεχούμενες. Η Ελπίδα μας δίνει δύναμη να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες και μας δίνει την αισιοδοξία να βλέπουμε στο μέλλον  κάθε καλό.
Τα προβλήματα όμως είναι εκεί. Τα διάφορα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία είναι κάτω και θέλουν αντιμετώπιση. Τα συγκρουόμενα συμφέροντα είναι στην ημερήσια διάταξη. Για όλα αυτά χρειάζεται αγώνας προσωπικός και κοινωνικός. Το κάθε τι κατακτιέται με αγώνα και δεν χαρίζεται την πρωτοχρονιά.
Σας Εύχομαι Καλή Χρονιά, δημιουργική Πάντα με ΥΓΕΙΑ.

6 σχόλια:

νεος είπε...

Καλή χρονιά σύντροφε, δυνατά!

Σολιάτης είπε...

Συντροφε νέε, με την ευκαιρία να σου ευχηθώ και ιδιαίτερα Καλή Χρονιά και δημιουργική. Επίσης με την ευκαιρία αυτή να σου πω ότι στις πολύ καλές αναρτήσεις σου κάποιες φορές θέλω να κάνω σχόλια όμως για καποιό λόγο που δεν καταλάβω δεν τα καταφέρνω, βέβαια δεν ξέρω να χειρίζομαικαλά αυτά τα πράγματα.

Anef_Oriwn είπε...

Φίλε Σολιάτη,

Καλή Χρονιά κι ότι καλύτερο σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς!

Σολιάτης είπε...

Φίλε anef, Καλή Χρονιά και δημιουργική, με νέους αγώνες για να αντιμετωπίσουμε τους δύσκολους καιρούς. Ερώτηση: Η παγοποίηση των μισθών των τραπεζικών υπαλλήλων ποιούς ωφελεί; μήπως την οικονομία του κράτους, πως;

νεος είπε...

...Ο Χατζηκωστής ήταν ξεκάθαρος,να σωθούν οι τράπεζες, για να σωθούν οι δουλιές μας!

Σολιάτης είπε...

Φίλε Νέε, είναι κατανοητό πως μέσα στις συνθήκες που πραγματοποιήται η συλλογική σύμβαση, είναι πρωταρχικό να διασφαλιστούν οι δουλειές και τα κεκτημένα των τραπεζικών υπαλλήλων. Η ουσία όμως παραμένει, την κρίση την πληρώνουν και εδώ οι εργαζόμενοι και οι τράπεζες που έχουν ευθύνη πήραν τη στήριξη και τι δίνουν; Πράγματι το σύστημα εξυπηρετεί την τάξη πουτο στηρίζει και το εξουσιάζει.